Wat is een duo vibrator en wat zijn de alternatieven?

De duo vibrator is een van de meest populaire producten in de wereld van de seksspeeltjes. Naast de duo vibrator bestaan er echter nog veel meer speeltjes die jou of je partner een leuke avond kunnen bezorgen. Lees hier meer over wat de duo vibrator is en welke andere producten er nog zijn die je wellicht interessant vindt. 

De duo vibrator

Deze speciale vibrator is bedoeld om je op meerdere plekken te stimuleren tegelijk. Voor veel mensen is dat heel prettig en zorgt het voor een climax. De schacht is gemaakt van een zacht materiaal en draait meestal rondjes terwijl het andere deel tegelijkertijd tegen de clitoris aanzit en trilt. De rondingen in de schacht zijn ideaal voor het masseren van de schaamlippen of stimulatie van de vagina.

Andere producten

Voor wie de duo vibrator een beetje heftig vind om mee te beginnen, zijn er alternatieven. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de reguliere vibrator, die bedoeld is voor stimulatie op een enkele plek. Sommige mensen hebben daar al meer dan genoeg aan en daar is niets mis mee. Er zijn bovendien vibrators die speciaal bedoeld zijn voor de G spot of anale stimulatie. Welk product bij jou past is een kwestie van persoonlijke voorkeur.

Daarnaast kun je ook nog kiezen voor een dildo. De dildo trilt niet en ziet er vaak realistischer uit. Sommige mensen vinden dat een fijn idee.