Seksdate in een hotel

Je hebt online iemand leren kennen en jullie willen elkaar ontmoeten. De spanning loopt al behoorlijk op tijdens gesprekjes en je weet eigenlijk zo goed als zeker dat je met je date seks wilt hebben. Het is alleen niet slim om iemand die je verder nog niet kent ook meteen mee naar huis te nemen of zelfs direct thuis uit te nodigen. Je moet immers nog maar zien wie hij of zij is en even de kans krijgen om te zien of die klik in het echt ook zo opwindend is als online. Waar spreek je dan af?

In ieder geval is het al slim om af te spreken op een plek waar ook andere mensen zijn. Je wilt niet ergens afgelegen iemand ontmoeten en dat diegene niet is wie hij of zij online beweerde te zijn. Spreek dus bijvoorbeeld af in een kroeg of op een terrasje. Je staat dan ook niet zo voor schut als iemand niet op komt dagen. Laten we er even van uitgaan dat je date wel komt opdagen en dat jullie het ook nog heel erg leuk hebben samen. De seksuele spanning tussen jullie groeit alleen maar en jullie willen daar gehoor aan geven.

Tijd om een plekje met meer privacy te zoeken. Een hotel is dan een goede optie. Daar zijn natuurlijk wel wat kosten aan verbonden, maar je hebt wel ook lekker de ruimte, een beetje luxe en het is veiliger dan bijvoorbeeld in de auto op een afgelegen locatie maar wat aan te rommelen. Er zijn vaak kortingsbonnen of aanbiedingen online te vinden die je kunt gebruiken om het enigszins betaalbaar te houden, maar je kunt de kosten delen. Heb een kleine snackpack klaar met wat hapjes en drankjes. Zo kun je goedkoop en veilig een seksdate in een hotel afspreken.